QNAP NAS VERİ DEPOLAMA

04-07-2024 15:53
QNAP NAS VERİ DEPOLAMA

NAS nedir?

NAS (Ağa Bağlı Depolama), fotoğrafları, videoları, müzikleri ve belgeleri depolayabildiğiniz bir depolama aygıtıdır ve kullanıcıların ağlar aracılığıyla bunlara erişmesini ve bunları yönetmesini sağlar.
Fiziksel depolama sürücüleri, merkezi işlem birimleri (CPU), hafıza, işletim sistemi, sürücü arabirimi ve genişletme yuvaları dahil olmak üzere çeşitli bileşenlerden oluşur. Talebin artmasıyla, çeşitli işletmeler ve özel amaçlar için pek çok depolama sorununu ve diğer uygulamaları çözmek üzere geniş çapta kullanılır.





NAS Almalı Mıyım?
İşte 7 Nedeni

1-Esnek ve Güvenli Depolama Alanı

NAS bir depolama merkezidir. Depolama kapasitesini belirlemenin yanı sıra, artan veriler için depolamayı esnek bir şekilde ölçeklendirebilirsiniz. RAID veri koruma teknolojisinden yararlanarak, sabit sürücülerin arızalanması nedeniyle veri kaybı konusunda endişelenmenize gerek yoktur, güvenlik ve güvenilirlik daha da garanti altına alınır.

syaları hızlı bir şekilde arayabilirsiniz. Diğer NAS aygıtları ve bulut depolama alanı da merkezi yönetim için bir NAS'a bağlanabilir.

2-Dosyaları Hareket Halindeyken Paylaşın, Senkronize Edin ve Yönetin

QNAP NAS ile dosyaları yönetmenin birçok yolu mevcuttur. NAS dosyalarını yerel bir klasör olarak ve bir bilgisayardaki tarayıcılar aracılığıyla yönetmenin yanı sıra, mobil uygulamalar aracılığıyla dosyaları uzaktan paylaşabilirsiniz ve senkronize edebilirsiniz ve akıllı bir arama motoru

3-Fotoğraf Yönetimi Kolaylaştırıldı

Telefonunuzdan NAS'a fotoğrafların otomatik olarak yüklenmesini etkinleştirerek mobil alanı kolayca boşaltın ve arkadaşlarınız ve ailenizle kolay fotoğraf paylaşımının keyfini çıkarın. QNAP NAS tarafından sağlanan güçlü AI temelli fotoğraf yönetimi, belirli kişiler, nesneler ve konumlar için otomatik olarak albümler oluşturarak fotoğraf düzenlemeyi, taramayı ve aramayı son derece kolay ve rahat hale getirir!

4-Çok Yönlü Veri Koruması

QNAP'ın kapsamlı yedekleme çözümleriyle, dosyaları bilgisayarlarınızdan, cep telefonlarınızdan, bulutunuzdan ve e-postalarınızdan QNAP NAS'a kolayca yedekleyebilirsiniz ve ardından, gerektiği zaman verileri geri yüklemek için NAS'taki çok sürümlü snapshot’lara güvenebilirsiniz. QNAP NAS'a uzaktan bağlantı, basit ve güvenilir myQNAPcloud Link hizmeti sayesinde de güvenlidir.

5-Bulut Kullanımınıza Entegre

(NAS alanı işgal etmeden) Merkezi yönetim ve erişim için genel bulut depolama alanınızı NAS'ınıza esnek bir şekilde bağlayabilir ve güvenli uzaktan yedekleme sağlamak için yedekleme görevlerini planlayabilirsiniz. Dosyaların önemine, gizliliğine ve kullanım sıklığına bağlı olarak, mükemmel bir "güvenlik" ve "rahatlık" dengesi elde etmek için dosyalarınızı genel bulutlarda veya daha özel bir NAS'ta saklayabilirsiniz.

6-Ev Güvenliği Gözetimi Oluşturmak da Kolay

NAS ile bir gözetim sistemi kurabileceğinizi biliyor musunuz? İhtiyacınız olan tek şey, QVR Elite gözetim yazılımı ve uyumlu kameraların kurulumu ile QNAP NAS'tır. Yeni başlayanlar bile, ev veya ofis ortamlarını korumak için kolayca bir ev güvenlik izleme sistemi kurabilir.

7-NAS, Aynı Zamanda Çok İşlevli Bir Bilgisayar

QNAP NAS, güçlü depolama ve yönetim sağlamanın yanı sıra hayal edebileceğinizden daha gelişmiş uygulamalara sahiptir!

  • Windows® / Ubuntu® PC

    NAS üzerinde bir Windows® veya Ubuntu® sanal makinesi çalıştırın, sanal makine masaüstünü bir monitörde görüntülemek için HDMI™ çıkışını kullanın ve doğrudan bir klavye ve fare ile çalıştırın. NAS anında kişisel bilgisayarınız haline gelir.

  • NAS üzerinde bir WordPress sitesi barındırın

    WordPress uygulamasını NAS'ınıza yükleyin ve veritabanı uygulamasını etkinleştirin. Herhangi bir kod yazmadan profesyonel bir web sitesine kolayca sahip olabilirsiniz ve tüm web sayfası verileri kendi NAS'ınızda güvenle saklanır.

  • Video Post Prodüksiyonu

    Ses ve video dosyalarını merkezi olarak depolamak için 2.5GbE, 10GbE veya Thunderbolt™'a sahip daha yüksek performanslı bir QNAP NAS seçin. Bilgisayarınızın depolama alanını işgal etmeyen video dosyaları ile NAS'ta videoları daha verimli bir şekilde doğrudan bilgisayarınızdan düzenleyebilirsiniz (Gerçek zamanlı düzenleme).

 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.